Arkitekt i Järpen

Annons:
Skicklig och erfaren arkitekt i Järpen - alla dom bästa arkitekterna i Järpen finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Järpen och behöver hjälp med något inom arkitektur kan du här hitta de bästa och mest erfarna arkitekterna som finns i Järpen. Som exempel kan du få hjälp med att bygga till huset, bygga om huset, rita och bygga ett helt nytt hus i Järpen genom att kontakta någon av våra 1 olika arkitekter som arbetar i Järpen nedan.
Annons:

Arkitekt i Järpen

Nedan ser du en komplett lista över alla arkitekter i Järpen:

Pentagon Arkitektkontor
Svensta Gård 146
837 94 JÄRPEN


Bygga nytt hus i Järpen

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en arkitekt i Järpen inkluderar att rita hus i Järpen. Om du behöver hjälp med att rita ett nytt hus eller en ny tillbyggnad till ditt redan befintliga hus så kan en arkitekt i Järpen hjälpa dig.

Arkitektfakta om orten Järpen

I Järpen finns som bekant minst en verksam arkitekt och här nedan finner du lite generell fakta om Järpen.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010
Annons:

Rita ditt drömhem med en arkitekt i Järpen

Kanske har du redan börjat rita själv på ditt drömhem och vill ta kontakt med en arkitekt i Järpen för att få tips på energismarta lösningar samt hjälp med konstruktionslösningar och materialval. En arkitekt i Järpen är utbildad för att både tänka på och kombinera ett funktionellt hem med ett estetiskt tilltalande så boka rådgivning med en arkitekt i Järpen för att få en professionell blick på dina planer.

Här kan du läsa mer om Järpen om du vill veta mer än arkitekt i Järpen.

I Järpen hittade vi sammanlagt 1 arkitekter att välja mellan. Om du inte hittar någon arkitekt i Järpen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra arkitekter i Jämtland.
Annons:

Arkitekter i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta arkitekter och arkitektbyråer i Sverige.