Arkitekt i Krokom

Annons:
Skicklig och erfaren arkitekt i Krokom - alla dom bästa arkitekterna i Krokom finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Krokom och behöver hjälp med något inom arkitektur kan du här hitta de bästa och mest erfarna arkitekterna som finns i Krokom. Som exempel kan du få hjälp med att bygga till huset, bygga om huset, rita och bygga ett helt nytt hus i Krokom genom att kontakta någon av våra 1 olika arkitekter som arbetar i Krokom nedan.
Annons:

Arkitekt i Krokom

Nedan ser du en komplett lista över alla arkitekter i Krokom:

Jonasson Arkitekt, Karl-Erik
Slåtteråsen 207
835 91 KROKOM


Bygga nytt hus i Krokom

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en arkitekt i Krokom inkluderar att rita hus i Krokom. Om du behöver hjälp med att rita ett nytt hus eller en ny tillbyggnad till ditt redan befintliga hus så kan en arkitekt i Krokom hjälpa dig.

Arkitektfakta om orten Krokom

I Krokom finns som bekant minst en verksam arkitekt och här nedan finner du lite generell fakta om Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010
Annons:

Rita ditt drömhem med en arkitekt i Krokom

Kanske har du redan börjat rita själv på ditt drömhem och vill ta kontakt med en arkitekt i Krokom för att få tips på energismarta lösningar samt hjälp med konstruktionslösningar och materialval. En arkitekt i Krokom är utbildad för att både tänka på och kombinera ett funktionellt hem med ett estetiskt tilltalande så boka rådgivning med en arkitekt i Krokom för att få en professionell blick på dina planer.

Här kan du läsa mer om Krokom om du vill veta mer än arkitekt i Krokom.

I Krokom hittade vi sammanlagt 1 arkitekter att välja mellan. Om du inte hittar någon arkitekt i Krokom som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra arkitekter i Jämtland.
Annons:

Arkitekter i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta arkitekter och arkitektbyråer i Sverige.