Arkitekt i Karlshamn

Annons:
Skicklig och erfaren arkitekt i Karlshamn - alla dom bästa arkitekterna i Karlshamn finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Karlshamn och behöver hjälp med något inom arkitektur kan du här hitta de bästa och mest erfarna arkitekterna som finns i Karlshamn. Som exempel kan du få hjälp med att bygga till huset, bygga om huset, rita och bygga ett helt nytt hus i Karlshamn genom att kontakta någon av våra 4 olika arkitekter som arbetar i Karlshamn nedan.
Annons:

Arkitekt i Karlshamn

Nedan ser du en komplett lista över alla arkitekter i Karlshamn:

Adniil AB
Lotsgatan 29B, LGH 1002
374 34 Karlshamn


Anders Törnqvist Arkitektkontor AB
Kungsg. 44
374 36 Karlshamn


Projektbyggaren Teknik Syd AB
Ronnebyg. 13
374 35 KARLSHAMN


Forma Trädgård - Maja Schmidt Trädgårdsarkitekt
Ronnebyg. 15
374 35 KARLSHAMN


Bygga nytt hus i Karlshamn

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en arkitekt i Karlshamn inkluderar att rita hus i Karlshamn. Om du behöver hjälp med att rita ett nytt hus eller en ny tillbyggnad till ditt redan befintliga hus så kan en arkitekt i Karlshamn hjälpa dig.

Arkitektfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns som bekant minst en verksam arkitekt och här nedan finner du lite generell fakta om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010
Annons:

Rita ditt drömhem med en arkitekt i Karlshamn

Kanske har du redan börjat rita själv på ditt drömhem och vill ta kontakt med en arkitekt i Karlshamn för att få tips på energismarta lösningar samt hjälp med konstruktionslösningar och materialval. En arkitekt i Karlshamn är utbildad för att både tänka på och kombinera ett funktionellt hem med ett estetiskt tilltalande så boka rådgivning med en arkitekt i Karlshamn för att få en professionell blick på dina planer.

Här kan du läsa mer om Karlshamn om du vill veta mer än arkitekt i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 4 arkitekter att välja mellan. Om du inte hittar någon arkitekt i Karlshamn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra arkitekter i Blekinge.
Annons:

Arkitekter i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta arkitekter och arkitektbyråer i Sverige.