Arkitekt i Borgholm

Annons:
Skicklig och erfaren arkitekt i Borgholm - alla dom bästa arkitekterna i Borgholm finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Borgholm och behöver hjälp med något inom arkitektur kan du här hitta de bästa och mest erfarna arkitekterna som finns i Borgholm. Som exempel kan du få hjälp med att bygga till huset, bygga om huset, rita och bygga ett helt nytt hus i Borgholm genom att kontakta någon av våra 2 olika arkitekter som arbetar i Borgholm nedan.
Annons:

Arkitekt i Borgholm

Nedan ser du en komplett lista över alla arkitekter i Borgholm:

Kärnhus Arkitekt och Försäljning AB
Bågsträngsg. 26
387 37 Borgholm


Westerlund Arkitektkontor AB
Kolstadg. 177
387 36 BORGHOLM


Bygga nytt hus i Borgholm

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en arkitekt i Borgholm inkluderar att rita hus i Borgholm. Om du behöver hjälp med att rita ett nytt hus eller en ny tillbyggnad till ditt redan befintliga hus så kan en arkitekt i Borgholm hjälpa dig.

Arkitektfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns som bekant minst en verksam arkitekt och här nedan finner du lite generell fakta om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010
Annons:

Rita ditt drömhem med en arkitekt i Borgholm

Kanske har du redan börjat rita själv på ditt drömhem och vill ta kontakt med en arkitekt i Borgholm för att få tips på energismarta lösningar samt hjälp med konstruktionslösningar och materialval. En arkitekt i Borgholm är utbildad för att både tänka på och kombinera ett funktionellt hem med ett estetiskt tilltalande så boka rådgivning med en arkitekt i Borgholm för att få en professionell blick på dina planer.

Här kan du läsa mer om Borgholm om du vill veta mer än arkitekt i Borgholm.

I Borgholm hittade vi sammanlagt 2 arkitekter att välja mellan. Om du inte hittar någon arkitekt i Borgholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra arkitekter i Kalmar.
Annons:

Arkitekter i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta arkitekter och arkitektbyråer i Sverige.